Det sorte gullet

 Ikke olje, men Kaffe! For hundre år siden var kaffe svindyrt (mulig at uttrykket er problematisk å bruke, for jeg må innrømme at jeg vet pent lite om priser på svinekjøtt gjennom tidene), og det var veldig stas om man kunne tilby gjestene en liten kopp. Kanskje prisen på den eksklusive varen er grunnen til at de "gammeldagse" kaffekoppene av porselen ble utformet så småe?

 


Dette var i alle fall min motivasjon til å komme meg ut av leiligheten og til universitetet i dag :D Om det er gode minner, koffeinrusen, varmen, eller smaken kan jeg ikke si sikkert? Uansett, jeg feiere nå at det er 6 år siden jeg begynte å drikke kaffe! (da jeg hadde avsluttende eksamen siste året på videregående ;) har kommet godt med de siste 5 årene på universitetet også)

 

Og forresten, slik kan det også se ut i Tromsø i juni!:

Uten noe forsøk på å finne noe spesielt bra motiv, men på bildet under kan man klart se at det er så fint vær at til og med oljeplattformer (apropo det sorte gull, tata!!) vokser i sundet :D (bær (skrives det ordet virkelig sånn..? har aldri brukt det skriftlig før tydeligvis) bare over med humoren min..)

 

 

Malin

2 kommentarer

karitam

06.jun.2011 kl.12:01

Kjempefin blogg!
Ha en super mandag videre og kos deg masse :)
-Kommentere tilbake?

Malin og Marte

06.jun.2011 kl.12:08

karitam: Tusen takk skal du ha :) Skal titte innom bloggen din nå ;)

Skriv en ny kommentar

  • hits