Gubben og gamla låg og dro.... Men ikkje fekk opp rota..

 I dette tilfellet handler det riktignok om å pakke ned to år av livet vårt uten at vi egentlig følte at det ble tomt noen gang :p Men snakk om skills! Eventuelt er minibussen til foreldrene mine a là sekken til Brødrene Dahl (for de som er gamle nok til å huske tv-serien)


Ingen flere ryddesjauer her i allefall

 


Min hjemmekos i ferd med å reduseres til annonser på finn.no?

 

Som ved alle andre aktiviteter må man ha en pause. Sushi for alle damer og menn på Rå, hvor Gudjon imponerte som en glupsk førstegangseter :D Open- minded, en av de grunnene til at jeg falt for ham <3 evt. derfor han falt for meg :p Måltidets beste kommentar var under forreten av sjøgress da mamma utbrøt "inni hodet mitt høres det akkurat ut som en hest som tygger høy"


Litt søtsmak, og en herlig crunch.

 

Det ble mange timers arbeid med roting, sortering og magisk stuving inn i minibussen av meg og Gudjon mens mine foreldre måtte ta seg en hvil før kjøreturen hjem.


Nå skal det bemerkes at det er flyttelasset til min søster her også!

Muchle-power FTW!!!


 

Siden de som skal bo her etter oss skal kjøpe kjøleskapet kan vi oppbevare kjølvarer helt til vi forlater stedet!!! Så da blir det flatbrød med rabarbrasyltetøy, eller sylteagurk i stedet for BARE flatbrød.. inntil jeg flytter inn til fine Lise noen uker. Potetmos er en god variasjonsmulighet når man har vannkoker, og selvfølgelig middagsservringa på universitetskantina?

 

Ål rait. Da er det bare Gudjon sin bil igjen å fylle opp til randen (Ikke verst hva hans lille BMW kan romme).

 

 

Malin

2 kommentarer

cathsverden

16.jun.2011 kl.21:46

SV: det er det helt klart :) absolutt verdt og reise dit.

hehe var der bare i to og en halv dag så jeg fikk ikke gjort alt. synes jeg gjorde ekstremt mye på så kort tid, men får ta sykkel leie neste gang jeg er der ;)

Zuzanna

17.jun.2011 kl.09:47

Jeg holder på med nesten det samme for tiden. Skal pusse opp rommet, så flere år med ting skal i bokser og bæres ned. Det tar aldri slutt! Godt at dere fikk pakket dere sammen til slutt :)

Skriv en ny kommentar

  • hits