Oi, nesten en uke siden...

 

jeg forlot Tromsø!

 


Hva er din favoritt Hurtigrute?Minimum en gang i året benytter jeg meg av Hurtigruta mellom Tromsø-Hammerfest, Tromsø-Bodø eller Ørnes-Bodø. Yes!! Og aldri har jeg hatt lugat når jeg reiser alene ;) Panoramaen in my <3 sier jeg bare.  Har du noen ganger sovet i Panoramaen på en av Hurtigrutene?

 

VÅR PLASS!!! bare PRØV å ta den selv om vi vandrer rundt på skipet et par timer , hmpf...Medbrakt jaaaaa!! Spare på det man MÅ ha, så man kan nyte det man har mest lyst på :pDenne gangen hadde jeg som nevnt tidligere gleden å introdusere Gudjon for min årlige tradisjon. Og bra var det, for han hadde vett nok til å lete opp låsbare skap, så vi sov godt på hver vår smale sofa uten frykt for at pcn med masteroppgaven skulle bli knabba underveis! Imidlertid våkna jeg en gang av noe jeg trodde var lynnedslag, men viste seg å bare være en turist som sto og tok bilder av oss med full måkkings på blitzen, charming.. Jeg skulte litt til vedkommende men han bare gliste og vinket. Folk på ferie altså, blæ, kvalmt lykkelige ;)

 


Northern Coffee- Kaffe med krem og noe som begynner på a og slutter på evittt


Strengt tatt har jeg aldri sovet særlig på Hurtigruta tidligere, har gått mest i skrevling med turister og lese bøker. Etter å ha utforsket snacks og godskaer i både fast og flytende form ble det snorking rett etter anløp Skjærvøy... Som stamgjest på disse skipene kjenner kroppen min godt når skiper øker og senker farta så selvfølgelig våkna jeg da vi anløp Øksfjord, selv om det er midt på natta og folketomt er det koselig å se på på og avlossinga :)


 
Endelig i Hammerfest!

 Der sto lånebilen vår klar 10 meter fra landgangen, glede!! Og for en bil!! føler meg bitteliten i førersetet etter å ha kjørt en bmw 3-serie et par år. Tross alt, jeg lærte meg å kjøre i en WW Caravelle.

 


Illustrasjonsfoto fra samme merke, men du skjønner tegninga :p 

 

Vi hadde ikke behøvd være engstelig for om vi skulle få plass til all bagasjen + sykkeln akkurat... Så da var det bare for pakkeselet (les:Gudjon) å bære pikkpakket fra galeien og inn i bilen. Jeg henta sykkelen ;) 

 

 

Malin

7 kommentarer

Kirsti-Marie

18.jul.2011 kl.22:04

ahhh, hurtigruten er jo fantastisk å kjøre når det er finvær <3 :)). Har kjørt den i full storm og noen meter høye bølger også, hvor alle lå i hvert sitt hjørne og kastet opp også - ikke fullt SÅ stas!;p Holdt på å velge den i år også, men grunnet kort nordlandstur ble det widerøe i steden.

Haha, satt på panoramadekket i fjor. Da tok jeg båten alene. På et tidspunkt måtte jeg så sykt tisse. Etter å ha holdt meg en god stund (les: redd for plassen min, haha) løp jeg avgårde. Da jeg kom tilbake fire min senere hadde en fRRRRRekk tysker flyttet jakken min fra "sofaen" til bordet, og TATT PLASSEN MIN!!!!!! arrrgh.

DIGG med firhjulstrekker!;) Kos deg i Hammerfest!:D

Malin og Marte

19.jul.2011 kl.01:08

Kirsti-Marie: Tusen takk ;) Så glad jeg blir når jeg hører andre unge mennesker som liker Hurtigruta! Ja, det er et dilemma det med tiden, på tross av at det heter "hurtig"ruta, stussa alltid på det der da jeg var liten. Pleier å lure meg selv med at jeg bare måååå, for jeg har jo så mye bagasje!!! Denne gangen stemte det faktisk også :p Uff, det er lurt å være på et dekk så langt nede som mulig når det er sjø.

Unni

19.jul.2011 kl.15:17

nå må du fortelle meg hva du mener med at du skjønner litt her! :D hehe :) kjempefine bilder forresten :) har ikke tid til å lese all teksten nå, men det får bli snart!! :)

Malin og Marte

20.jul.2011 kl.00:16

Unni: Skjønner og skjønner fru blom, men en anelse :p Det var slående mange artister som var innom din omgangskrets nemlig, så jeg tenkte at du kanskje er med et plateselskap? eller iallefall med en promotørgruppe.. selv kjenner jeg bare til slike fra typiske sydensteder hvor attraktive jenter får gratis drinker for å henge på deres utested for å gi stedet kred og et ungdommerslig preg, og mannlige kunder. Du var jo borti slikt i Milano også som jeg forstår? og de gutta/vennene dine har vel en del kontakter, pleier være sånt med pengestreke mennesker :) Så da er det vel en win-win situasjon, du får luksus og de får image (som du nevnte selv)? Du har jo gitt endel hint...

Kirsti-Marie

20.jul.2011 kl.01:49

Er mange unge som liker hurtigruta, men tror det er de som lever i nærheten av der den går, og som faktisk ferdes med den fra tid til annen. I motsetning til byfolket - de har jo ikke peiling hehe;)) Før jeg får noen på nakken skal jeg si jeg er byjente selv, men bodd i Lofoten noen år, så er vant med begge deler :P haha aldri tenkt over HURTIGruten før:P Men når du sier det så går den jo tregest av dem alle:P

Unni Lund Olsen

20.jul.2011 kl.17:07

dette stemmer for de aller fleste modellene som er med på slike turer! :) og ja, på mange måter for min del også. men jeg har derimot en litt mer "seriøs" rolle i bilde også, ved å hjelpe til å orangisere og arrangere forskjellige saker og ting :) det har nok ikke så mye med et plateselskap å gjøre, men jeg skjønner hva du mener! klem

Malin og Marte

20.jul.2011 kl.17:38

Unni Lund Olsen: der og da virket det som en veeeeeldig god ide. Er bare fryktelig nysgjerrig, ikke negativ kritikk altså. For det virker jo som at du har god ballast hjemmefra og føttene godt plantet i Trøndelag, sånt liker jeg :) Nettverk er gull verdt, så stå på!!

Skriv en ny kommentar

  • hits