Hot'n cold, og alt ordner seg for snille piker (som planlegger)

 

Tidligere har jeg skrytt over hvor flink jeg er til å gripe dagen. Vel, og i dag har jeg nok en gang fått bekreftet hvor mye en får igjen ved å ta forholdsregler! Vil ikke si at jeg har hatt uflaks, men altså ville ikke dusjen gi meg annet enn KALDT vann i dag. Dere vet den følelsen når håret føles ekkelt og, ja, du vet  :p men jeg sto over likevel for det er jo ikke sånn at noen andre bryr seg ;)

 

 

Da jeg så at det var slikt som dette ute satte jeg meg på verandaen mens jeg venta på pappa og bilnøklene. Endelig i bilen fikk jeg panikk fortdi i oppgittheten over dusjen glemte jeg frokost :( jeg fungerer IKKE uten mat rett etter jeg står opp.

 

Til poenget: Heldigvis har jeg lagret deler av den siste iHerb pakken bak Pc'n til krisesituasjoner så frokosten ble for godt til å være sann! Frokost er mitt favorittmåltid og å kombinere dette med snacks mmmmmm. Sjekk ut det mest geniale med dette her.

 

Gresskarfrø og frokostlektyre 

 

Å spise frokost og å lage matpakke tar jo ikke mange minutten,e men om morgenen er alle sekunder dyrebare. Og de dagene man atpåtil er uvenner med vekkeklokka iblant er knekkebrød uten pålegg ekstra trist... (offc kan man jo forberede alt kvelden i forveien men som en sliten student sovner jeg stadig på sofaen med en eller annen artikkel i fanget)

Så let frem noen alternativetørrmatforfavoritter og ha i veska/arbeidsplass/skap på skolen :) iHerb har masse snask (men det er jo ikke akkurat kortreist mat...)

Bruker du å spise før du drar ut av døra om dagen?

 

 

Malin

 

ps. gjelder snille GUTTER også

8 kommentarer

Karoe - Karoline <3

01.aug.2011 kl.13:11

Egentlig ikke, jeg har en stor uvane med å skippe frokost :/

SV: Du har et poeng, de svarte strekene må utvikle seg, men det er ikke ofte sånn. De som skriver signs er mer ute etter å ha det gøy og kanskje bli populært innen ett miljø, eller at noen skal legge merke til de, mens de som faktisk lager grafitti jobber ofte hardt fra dag 1 for å få alt til å bli ett kunstverk. Det er ikke sikkert alle er sånn, men det er slik jeg ser det, kjenner også da folk i dette miljøet. :)

Dette poengsystemet har jeg rett å slett aldri hørt om xD

Hermetikk fra Svenskhuset

01.aug.2011 kl.19:01

Ja, jeg spiser før jeg drar. Men har med meg småsnack som du nevner allikevel til småmåltider utover dagen.

Var forresten i Alta i går. Det er bra fint der - ikke minst med det været. Kommer blogginnlegg om det snart :-)

Malin og Marte

01.aug.2011 kl.19:47

Karoe: Om man ikke har en fysisk krevende hverdag eller lavt blodsukke rom morgenen er det sikkert ikke noe poeng i å spise frokost. Jeg synes det er fryktelig koselig, og blir egentlig bare enda mer sulten av det :p har gjerne en frokost nr2 etter en time ^^

Hehe, kanskje litt feil å kalle det poengsystem, men streetkred :p

Malin og Marte

01.aug.2011 kl.19:49

Hermetikk fra Svenskhuset: prøver å ignorere at det er fint vær siden jeg er inne hele dagene :/ men setter pris på at det ikke er regn, får letter evondt i hodet av det selv om man er inne! Bare observer humøret til folk. Ikke bare mentalt gitt.

Tine Victoria

01.aug.2011 kl.20:17

takk for kommentar:-) skal jeg følge mitt eget kosthold så blir det kun dritt mat haha så tror ikke det:p

foralldel

01.aug.2011 kl.23:12

Snälla killer kommer till himlen. Vi andra kommer hur långt som helst!

Malin og Marte

02.aug.2011 kl.12:06

foralldel: Hehe ;) poenget mitt er at lure (slue) gutter og jenter får det best med litt planlegging, tjohei! det er ofte man får høre at man har flaks når ting ender bra, men det er ren og skjær risikovurdering :)

Malin og Marte

02.aug.2011 kl.12:10

Tine Victoria: Det ordner seg! er alltid en utfordring når man oppdager at man selv må ta avgjørelser om hva som skal ned i handlekurven. Mye er gjort når man kommer seg forbi kasse uten å stoppe i smågodtseksjonen! Stakkars tenner :/

Skriv en ny kommentar

  • hits