Nyter de siste sommerdagene

 

Iallefall de siste jeg skal nyte i Finnmark... vi får se om det blir noe mer sol og lette klær utpå høsten. Jeg har enda litt usikre planer for dette året, men det blir nok en liten dose av det jeg synes er artigst i hele verden, nemlig å sette meg på flyet til fjerne strøk :)

Siden det er så få varme dager igjen dette året er det bare å nyte de når vi har mulighet. Her tok jeg meg like godt en tur på Komsatoppen rett etter jobb. Det er så deilig å lufte tankene og bruke kroppen litt.


width533
Det er forresten blåbærsesong nå. Jeg er ikke en ivrig bærplukker, men jeg klarer ikke å gå fra slike herlige fristelser om jeg kommer over de :)  Ingenting er bedre enn brødskive med nyplukket blåbær med sukker på når man er på tur...

 


Marte

5 kommentarer

Herlig :D

beundrer

11.aug.2011 kl.02:51

fina :)

Renate N D ♥

11.aug.2011 kl.10:26

SV// Ikke sant! :D

www.frkreyes.no

11.aug.2011 kl.11:29

Kunne ikke vært mer enig både med reising og blåbærplukking.. Forresten, det så veldig godt ut.

Sv:

Åh, så morro at dere greide å plassere meg. Hvordan var det å studere der? Og hva studerte hun? Jeg har ikke vært der på hvertfall 10 år om ikke mer, så vet faktisk ikke så mye om landet. Tenker jeg tar turen til neste år.

Ang farge, så det jammen meg ikke lett. Man finner gule, hvite, veldige mørke, nesten blåsorte og lysebrune, brune i D.dominikanske rep. Så det er ikke lett å gjette seg frem alltid. Mange tror jeg er fra Amerika når jeg er i utlandet. Spansken syntes jeg både er lettere og finere (med mindre man drar til bondelaget, men slik er det i Norge også. Ikke alle dialekter som er like fine). Den lespingen fikk heldigvis ikke vi overført. Men, man må passe seg for guttene der. Det er lett å bli drevet med deres søte ord og valpeblikk. De er noen girlhunters med deres valpeblikk..

Selvsagt kan du spørre, familien min er fra hovedstaden. Nøyaktig hvor fra hovedstaden må jeg nesten spørre mamma om (flaut), hehe.. Og takker for linken til modellen som skrev blogg. Nydelig dame.

C h e r r y

11.aug.2011 kl.11:47

Nam, jeg elsker blåbær! :-)

Skriv en ny kommentar

  • hits