Sensasjon!

Jeg gikk frivillig og la meg kl 23 i går! Tror ikke det har skjedd siden jeg var syk... generelt eier jeg ikke døgnrytme, spør hvem som helst jeg kjenner, det holder ikke å si at den er dårlig, men nettopp ikke-eksisterende. Uansett, jeg våkna kl 12 i dag... Hadde store planer for formiddagen men nå sitter jeg iallefall på kontoret og fortviler ikke det grann :D

Idyllisk skole(?)vei gjør opp for pliktene som kaller <3 da jeg var liten tok jeg naturen rundt der jeg bor for gitt, men nå som jeg lukter at oslo nærmer seg setter jeg så uendelig pris på det!


 Tipper at Tornerosesøvnen kommer av at jeg kom hjem fra trening kl 21.30 i går. Styrketrening og svømming må vite. Når jeg trener nekter jeg å gå hjem før det svir og musklene nekter å røre seg. Såpass forventer jeg. Imidlertid konkluderte jeg med at jeg må spise mer, for jeg måtte gå ned til lettere manualer på siste settet av bicepscurl og slet generelt mye med den øvelsen :/ velvel, progresjonen har vært for god til å være sant i det siste, og egentlig er det jo bare spennende å se hvordan kroppen fungerer. Mer muskelmasse krever mer enegi, er bare at det er kjedelig å spise bare fordi man må, ikke bare det man har lyst til. Har blitt en del is og kake og lite muskelfôr disse ukene med marte, pappa og Gudjon :p sukker fungerer jo nedbrytende så noe av det sunna går opp i spinninga dersom man trener. Men sånn liker vi det! Livet er for å nytes, det gjelder bare å være bevisst om man har konkrete mål med trening og kosthold :)

Feks kom pappa inn med dette, as we speak ;) IKKE proteinpannekake iallefall :p


  Jeg og Marte har mye morro med hvilke søkeord som er brukt for å komme frem til bloggen vår, og tunfisksalat er et av de mest hyppige, til tross for at det ikke er noen oppskrift her. Så da blir nok både muskler og lesere fornøyd med at det kommer et innlegg om noe supersunt iløpet av 24 timer  :)  og kanskje vi viser frem krydderhagen vår, hvem vet, hvem vet ;)

Her er iallefall en smakebit fra kveldsen og bidraget fra hagen :)

 

Ha en fin dag, husk, det er bare onsdag en gang i uka! 

Malin 

6 kommentarer

alibe

10.aug.2011 kl.14:12

så godt ut egentlig :)

ha en fin dag videre

Malin og Marte

10.aug.2011 kl.14:29

alibe: it was goooood ;) takk, du også!

lovelyliller.com

10.aug.2011 kl.16:56

mmmm omelett *savner egg* jeg tror jeg må begynne å legge meg litt tidligere selv!

Malin og Marte

10.aug.2011 kl.17:21

lovelyliller.com: Det stemmer :/ haha, prøvde nå å google "omelett uten egg" og fikk som resultat "ingen omelett uten egg", men joda, se her http://vegetarbloggen.wordpress.com/2011/02/20/tofuomelett-med-sopp-og-aspargesbonner/

Ingen helt uten søvn! men ingen helter legger seg klokken 21 hver dag heller, det er gull å kunne være fleksibel <3

Jenlen

11.aug.2011 kl.08:35

så gott det såg ut!

Malin og Marte

11.aug.2011 kl.18:22

jenlen: takk! det var veldig deilig etter en tung treningsøkt ja:)

Skriv en ny kommentar

  • hits