En herlig uke er snart slutt, men det beste gjenstår

Hei på dere :)

Fredager har en egen spenning over seg uansett hva slags gjøremål som er i gjære :) I allefall skal jeg nå ta meg en god frokost med knekkebrød og brød som jeg og mamma kokkelerte i går kveld! Godt selskap i sola og radioen på verandaen! Matias har begynt på musikk, dans og drama på vgs noe som ekstra koselig siden vi kan ta følge på morgenene når jeg skal på skole/jobb :)  I ettermiddag skal jeg på hytta i Repparfjorddalen (Finnmark), har ikke vært der på skammelig lenge! Håper på å komme hjem med fulle soppkurver på søndag ;) Stakkars de som har jobb og ikke kan være med likevel :/ Ellers er det kjempekoselig å ha Hege og Marie hos oss! Toppers å ha besøk i huset når været er så fint :)

 

Høydepunktet denne uka er at jeg var så heldig å fått en strøjobb som faktisk er litt relevant for utdanningen min. Det er rett og slett et stykke arbeid som tar tid og hvem som helst kunne ha gjort, men det innebærer excel og at tunga er rett i munnen! Og DET er det jeg har fått mest trening i det siste året ;) Spennende å få innsikt i hvordan forskningsprosesser foregår i praksis! Blir strakt mindre skummelt og mer motiverende å kaste meg ut i jobb etter masteroppgaven :) Satser på å bli ferdig, med jobben, før avreise til hytta. 

Ha en heeeerlig helg :) Om du er stressa fra ukas gjøremål kan garantert Rooibush-teen jeg fortalte om i går hjelpe deg med å senke skuldrene :)

Klem Malin

6 kommentarer

Nikky

26.aug.2011 kl.10:51

aww<3

Ctiine

26.aug.2011 kl.18:57

Koselig !

-kommentere tilbake?

alibe

26.aug.2011 kl.23:29

kos♥

Unni Lund Olsen

27.aug.2011 kl.19:55

kooos innlegg! :) god helg :-)
kooos!

Malin og Marte

28.aug.2011 kl.22:25

Ida: Takk alle :) Hadde det flott!! Men det tok på å våkne uten supermaten min to morgener på rad :p

Skriv en ny kommentar

  • hits