En uke i ParadisDa har jeg koset meg med bilder fra tre kameraer og enda flere fotografer fra uka jeg var på Helgeland, herrrrlig. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å ikke ha sommerferie i år, men som jeg forklarer her er jeg sjeleglad for at mamma ringte og ga meg et tilbud jeg ikke kunne avslå <3 

 

Bilder over er fra en tur vi tok opp til Rødøyløva. Det høyeste punktet på Rødøya, 455 moh. På avstand ser nemlig toppen ut som hodet og nakken på en løve :) Nydelig vær for å bli solbrent i. Hadde selvfølgelig solfaktor , 90% av hudens aldringstegn kommer fra sola ;)

 

Mamma inviterte til å feire bursdagen sin på Rødøya, og hadde leid den gamle prestegården der som vi. Takk alle  :) Hadde det flott!! (Men det tok på å våkne uten supermaten min to morgener på rad :p) skulle bo på. Det var så fint der at vi i familien ble en natt til ;)

 

Turstien "Eventyrskogen" inneholdt mange overraskelser! Ser dere hvilket eventyr dette er fra?


"Diva på tur" som Marte kalte meg. Greit nok   ;) hurtigbåten er da luksusfarkost, eller?


Utsikten fra rommet der jeg sov


Klokkergården, en gammel restaurert gård hvor det nå drives gjestegiveri, marina og en utmerket restaurant!Etter helga på Rødøya hvor eneste framkomstmiddel er med båt dro vi til Glomfjord der mine besteforeldre på 89 år bor. Jeg og bestemor var bla på ripsslang i hagen rundt kirka. Vi stjal mao fra Gud, noe bestemor syntes var hysterisk festlig. Gammel søndagsskolelærer den dama der :)

Høydepunktet var dagene på hytta på Risholmen! Jeg var jo så sjalu da Marte skrev om det tidligere i sommer. Har jo vært her hvert år fra jeg var født. Hytta er eldre enn mamma.

Luringmamma! Til frokost fikk jeg beskjed om å hente rødløk men fant denne i boden :p  Kvelden før hadde jeg vært uheldig da jeg skulle håve inn en større ørret enn dette som mamma hadde fått på fluestang. Morgenfuglen mamma tok seg likegreit en morgentur og redda samvittigheten min


Pai med seks typer bær :) Totalt plukket jeg 13 ulike typer denne uka <3 Ikke no fusk med elektrisitet her nei. Den 45 år gamle radioen er hi-tech her.


Mannfolkarbeid mens jeg og mamma oppsøkte vårt hemmelige bringebærsted og raftet med  kanoen :) Vedskjulet her, men hytta er ikke særlig større :p

Kjære dere som elsker elller hater humoren min: her er dama dere må takke, humor går i arv!Malin

4 kommentarer

Nikky

30.aug.2011 kl.11:13

mange fine bilder, dette så koselig ut:)

Michelle

30.aug.2011 kl.18:19

Var også på Helgelandskysten og kosa meg hele juli :-) men ser det er flere perler der som gjenstår å oppdage ;-)

Malin og Marte

30.aug.2011 kl.18:59

Nikky: Er så viktig å ta bilder av det man opplever selv om det ikke kan måle seg med de bildene man har i hodet! Det er så lett å gleme hvor mye spennende og fint man har fått oppleve!

Michelle: Jaaa! Hvor var du? Det er jo mange tusen øyer så nok å ta av. Blir forbauset hver sommer for at det er like vakkert og vilt som jeg husker det i hodet mitt :)

etaar

04.sep.2011 kl.02:45

Du er heldig som er pen og slank.

Skriv en ny kommentar

  • hits