Ultimate survivors

 I helga tok jeg endelig turen på hytta med resten av familien. Long time no see. Jeg har sikkert ikke vært der på over et år, så var skikkelig godt å fylle lungene opp med luft fra virkelig Finnmarknatur.Mor og far og barn, gikk vi sammen en tur innover til noen vann på vidda. Det var varmt i været og naturen var malt med alle verdens farger. Det var blåbær og det var multebær.

Da det kom et lite regnskyll fant vi oss ly under en robåt, som vi tippet over en stein. Her snakker vi Ultimate survivor folkens! :D TV-programmet altså ;) Jeg klarer aldri å se det programmet uten å bli irritert. Jeg synes det virker litt for tilfeldig at det alltid ligger et dødt dyr eller en medisinsk plante i nærheten når survivor-mannen trenger det som mest. Denne gangen opplevde VI at man faktisk finner når man trenger det. På Finnmarksviddavidda er det vanligvis ikke så mye å gjemme seg under når været overrasker, så vi hadde jammen flaks :D

 

 Hver familie har sin nisje, min er å aldri gi opp, men å se  utfordringer som en mulighet. 

 

Ah... så hadde jeg besøk av verdens beste Lene Blix fra Tromsø natt til i går. Herlige jenta! Dette bekrefter at det går helt fint å ta vare på vennskap selv om man bor på forskjellige plasser :)

 

Marte

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

  • hits