This Oslo life ;)

Lykke :) er så deilig å ha litt hverdag med kjæresten igjen, skjønt det føles som fest. Akkurat nå har vi ventet i to timer på at regnskuret skal roe seg så vi kan komme oss velberget til tbanen for en kafetur. Det er nesten så jeg håper det ikke gir seg så jeg kan gjøre et enda dypere innhugg i det islandske nammi som vi fikk da vi besøkte Gudjons foreldre utenfor Drammen i går kveld.

 

 

Å være her å se på byen som et sted jeg skal bo er helt er noe helt annet enn å være på pliktbesøk da jeg var aktiv i en ungdomsorganisasjon! Jeg ser snarveier, steder i sentrum jeg kan finne småtterier som jeg liker å ha i hverdagen min, og hvor det er fint å drive rekreasjon i Urbane omgivelser. I tillegg er det akkurat som at jeg forstår mer av infrastrukturen og hvordan byen er bygget opp bare fordi jeg er mer "settled" og ikke opprørsk i fht tilværelsen her. Hurra ;)

 

Gudjon bor tre minutter fra Marka så tross regnskur startet vi søndagen med en god tur opp der. Planen var å innvie de nye løpeskoa foreldrene mine har gitt meg bursdagspenger for, men vi innså heldigvis før vi gikk ut at det var behov for mer robuste skotøy :p Skoene kjøpte jeg forresten på Løpelabbet, de har fantastiske hjelpemidler for å velge riktige sko for DIN fot. Anbefales! Virkelig en A-Ha opplevelse.

 

Kaller det hverdag for på fredag da Gudjon dro på sin skole tok jeg banen til Blindern for å jobbe med min oppgave. Er så kjekt med universiteter, iallefall følte jeg meg hjemme selv om jeg aldri har vært på UB der tidligere. Jeg var så heldig at jeg fikk truffet Lene, ei venninne fra Alta, og studert/ skravlet sammen ;) Selve atmosfæren var jo like trivelig som i Tromsø selv om det er tre ganger så mange studenter! Og så hadde de jo god kaffe! Men selvsagt ikke så bra som din Pene Blix ;)

 

 

Stay tuned for en wannabe- sosialantropologs betraktninger ;)

Malin

4 kommentarer

Lene

05.sep.2011 kl.21:04

Veldig koselig å treffe deg på fredag :)

Malin og Marte

06.sep.2011 kl.22:37

Lene: Det var det :) Nå har jeg testa ut selvbetjeninga på Bunnpris også, var litt forvirra mildt sagt.

Unni Lund Olsen

08.sep.2011 kl.15:53

så artig med oslo da :D fine bilder! hva er det i øverste posen?:p det fikk i alle fall jeg lyst på, hehe :) klem!

Malin og Marte

17.sep.2011 kl.13:09

Unni Lund Olsen: Det i den øverste posen er Djupur :D nyyyydelig lakris med nyyyydelig sjokolade rundt. Et tygg og du er hekta sier jeg bare, hehe ;) Har sett det til salgs på noen spesial butikker for snop i Norge. Ellers baserer jeg avhengigheten på ferier på Island og feriegaver fra Gudjons familie.

Skriv en ny kommentar

  • hits