Hva er det beste med Oslo?

Da leser Gudjon leksene sine i allminnelig strafferett til i morgen mens jeg prøver å glemme at når timene hans begynner sitter jeg på flytoget. Har hatt en Superb dag med lesing på Blindern, hvor Oslo studentene overrasket med å fylle biblioteket mye tidligere enn på fredag. Til brunsj møtte jeg Kristin, ei venninne jeg ble kjent med på ex.phil for 5 år siden. Vi nøyt regnværet, det var jo tross alt flott temperatur! Og oppsøkte alle gratis utstillinger vi kunne finne ;)

 

 

Selvfølgelig er det mange flotte spisesteder og kafeer i en stor by, men det jeg setter pris på med større steder er at hyggelige overraskelser dukker opp akkurat når man trenger dem! Da går tankene selvsagt til Mysteriekammeret i Harry Potter ;) 

Det er så kjedelig å vende til de store kjedene når man vil ha en matbit, men vi gikk akkurat forbi en liten Thai sjappe da vi holdt på å gi etter for sulten og gå på Friday's :p

Jeg og Gudjon var på besøk hos mitt søskenebarn og hennes lille familie. Vi fikk en fantastisk spicy indisk rett med kikerter. Slik som Kristin sa passer den så fint når det begynner å bli grått ute, jeg skal forsøke å kopiere den ;)  Det har vært altfor lenge siden vi har møttes, ikke minst har jeg syntes at det var kjipt at jeg ikke har møtt jenta deres tidligere. Hun har jo blitt så stor! Herlig unge, masse energi og kosete samtidig :) jeg vil ha en akkurat lik når det blir min tur!

 

 

Hva liker DU best med Oslo? 

Malin

2 kommentarer

frkkvitrev

07.sep.2011 kl.05:44

Oslo er fetest på løkka, med kjukt av pussige kafèer, merkelige folk i parken og ikkeminst Skaperverket, som har alt øyet begjærer av håndlaget dilldall. Skøyting i sentrum, mellom isrånere, snublende førstegangere og galopperende dansere er koselig og involverer overaskende lite kræsj. Det er også ganske fint å kunne være hattedame i sølvbukser uten at noen løfter et øyenbryn. Julemarkedet med "sametelt" og bål er hysterisk! (For oss som har sett kulturen vår på nært hold) Og er man fastboende, er det relativt enkelt å skifte omgangskrets og vannhull uten å måtte gå så langt, eller flytte milevis. Noe som er greit om man ikke er superflink menneskekjenner, og bare omgir seg med slike en vil ha rundt seg for evig og alltid. Det går masse fete billigbilletter fra Gardermoen til ca overalt, så en er liksom nærmere resten av verden. Og det finnes godt bortgjemte spesialbutikker og klubbordninger om man liker seg i en eller annen eksotisk undergrunn. (det være seg gammelgoterne, pønkerkidz, steampunkerne eller tribal-magedansere) Det finnes alltid et billigere alternativ, til hva enn det skulle være, så har man litt tid på seg, kan man spise ute hver dag uten å bli en økonomisk ruin, og trenger du noe uvanlig, finnes det alltid noen som kan importere det.

www.frkreyes.no

07.sep.2011 kl.15:28

Åh malin, du er bare så skjønn. Jeg greier ikke å kun velge et sted med Oslo, men skal ærlig innrømme jeg elsker Sognsvann. Mangler kun en hund å ta med meg på tur når Robin ikke vil :)

Skriv en ny kommentar

  • hits