Akkurat slik jeg vil ha det

HH står for herlig helg. Både i går og i dag har jeg våknet så tidlig at det nesten har vært skammelig. Jeg startet lørdagen med å nyte høstlufta ute. Både høsten og sommeren har jo så nydelige farger, men det er nok lukta (av råtne blader..?) som gjør at høsten er og blir min favoritt.  

 
I går formiddag hadde flinkis Marte skaffet seg jobb, mens jeg pappa og Matias valgte å heller forbruke penger på kafe. Med mindre vi drar på tur har en tur til Sentrum alltid bært et must for en vellykket lørdag. Ikke spør meg hvorfor. Iallefall fikk jeg hentet to pakker fra iHerb (kommer et innlegg om det senere, har noen spørsmål om kjemi rett og slett), og vi hamstret inn godis og råvarer til taco. Visste dere forresten at et enkelt alternativ dersom du skal ha en vegetarianer over på taco er Soya Protein (fra Santa Maria) knall! Evt man kan lage det selv. Hos oss spiser hele familien det, enklere enn den akk så norske kjøttdeigen ;) Ellers holder det i lange baner med hvilke som helst bønner. Neste gang blir det enchilladas her i huset. Flere ideer til taco?

 


 

Apropo min super-døgnrytme sa Marte i går da vi klaget litt over utstemmingen i "Skal vi danse" at det sier vel mest om hvem som sitter hjemme på en lørdagskveld. Jommen, jeg har ikke lyst til å gjøre annet enn å lest i Games of Thrones. Om jeg ikke mister meg selv til de 100 siste sidene blir det pådekket frokostbord til de tre som ennå sover. Nå kjenner jeg forresten at jeg er klar for en uke med motivert masterjobbing :) Can't wait!

 

Ha en SuperSøndag! Har du herlige planer? Eller bare herlig uten planer?

 

Klem fra Malin

 

ps. ikke særlig Apple fan du heller? sjekk her

 


EDIT: må bare elske at noen gang varer frokosten så lenge at man blir sulten igjen før man har gått fra bordet <3

 

 

5 kommentarer

lovelyliller.com -

18.sep.2011 kl.19:45

den tacomixen er god! :D

Kristine

18.sep.2011 kl.19:50

Ser ut som en herlig helg :)

SV:

Å, så utrolig koselig å høre :) Takk for en det.

KunnskapsrikTrening

19.sep.2011 kl.07:54

Herlig helg! Høsten er så fiiin! Ha en fin uke også :)

Malin og Marte

19.sep.2011 kl.14:17

lovelyliller.com: Det er den, glemmer hver gang hvor bra den er! Og så kan man lett bruke annet enn krossede tomater i blandinga om man glemmer å kjøpe det. (som jeg alltid gjør)

Kristine: It was! Akkurat passe med aktivitet

og avslapping. Merkelig at mandagene er like slitsomme likevel, menmen ;)

KunnskapsrikTrening: Takk flinka! Ja, det ligger så mange muligheter i frn årstiden vi er i nå <3

Emma (*)

19.sep.2011 kl.18:08

Jeg elsker luften av høst, og høst generelt. Det minner meg alt for mye om forrige høst, og selv om jeg på den tiden gikk helt feil vei, blir jeg så melankolsk at jeg må stoppe opp (sikkert fordi jeg ikke får til å gå feil vei, selv om jeg tror jeg vil). Vil putte høsten i skapet mitt og flytte inn dit!

Skriv en ny kommentar

  • hits