Fornøyd med denne helga også

Ah, ikke noe er som å føle seg velfortjent smurt innvendig etter en søndagsmiddag samtidig som jeg nyter belønningen av å ha laget maten; resten av hurven vasker opp. Steinbitgryte med rikelig seter smør og rømme er mammas klassiker, og kjempeenkel å lage. Oppskrift kommer senere :)

 

På fredag derimot ble det pizza. Ideer til vegetartopping her! Denne bærer preg av "vi tager hva vi haver". Her i huset er det de som lager maten som bestemmer hvordan den skal bli. Og når jeg og Matias samarbeider blir den slik: Og dere lurte på om hele familien er vegetarianere..?

Urter fra hagen, en pizza druknet i mais og alt annet enn kortreiste ingredienser :p

"Tidlig" i dag ble jeg vekker at Lisemor som har vært på Altabesøk. Skulle egentlig besøke henne i Tromsø forrige uke, men akk det lot seg ikke gjøre likevel. Fantastisk å se henne, en del har hendt siden sist, hihi ;) Tross at sola ikke var med oss ble det en oppvåkningstur på meg. Lise så uforskammet våken ut. Da hun dro var sola kommet så jeg utstyrte meg med handsfree og gikk på Sandfallet (Nord-Europas største morenerygg) mens jeg pratet med mamma i telefonen. Når hun kommer hjem fra besteforeldrene mine vet jeg om ei som skal utføre en hårstuss på meg. Er det flere som har frisørskrekk? Jaja, billig blir det iallefall!!


Uansett hvor lenge man bor på et sted oppdager man nye perspektiver. Sandfallet er ikke akkurat villmarka men for den som tar seg tid til å stoppe opp er mye som lar tankene vandre til historie, geologi og annen vitenskap :) Ikke minst "at folk kan finne på å bo på andre siden av elva".

 

 

Malin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

  • hits