De beste forutsetninger

Hvem er så heldig som meg? Familien min venter nemlig gjerne på at jeg kommer hjem kl 21 en lørdagskveld for så å lage herlig kos sammen! Har pratet litt i det siste med ei barndomsvenninne jeg ikke har hatt kontakt med på lenge, og jeg ser klarere enn noensinne at jeg har virkelig den familien alle drømmer om. Tykt og tynt.

 

Skrytebilder! Ikke av våre eksotiske tilbøyelser, men av at vi er oss, og at jeg ikke engang skal si hva klokka var da disse ble tatt! Lønner seg med en pappa som tar opp alle favorittprogrammene våre iløpet av uka og regisserer "The Best of The Karlstad/Johannessen" maraton :)

 

Misosuppe til forrett. Første gang jeg husker å få bildebevis av sushiforsøkene. Nederst til venstre; stekt laks og ris til et av husets mannfolk.

 Fine fat? Den originale innmaten gikk unna iunder et tidligere herremåltid


Ikke noe er bedre enn ekte rene ingredienser. Det er bare den pokkers risen som gjør det hele så grisete :p


 Malin

2 kommentarer

Trine-Marie

18.okt.2011 kl.00:35

Så gøy :) Kjenner jeg setter mer pris på familien min nå som jeg bor så langt unnå dem som jeg gjør. Gleder meg alltid til å se dem igjen.

Malin og Marte

19.okt.2011 kl.14:50

Jaaa, det gjør man! Man tar hverandre for gitt, og selv om man vet i teorien hvor verdifullt det er er det ikke før hjertet sprenges av å kjenne tryggheten av at man aldri virkelig er alene.

Skriv en ny kommentar

  • hits