Distrahert

Har vært lite bruttoproduksjon per masterstudent i min lokalisering den siste tidsenheten... (er vel 3 personer som kommer til å skjønne denne vitsen)

Årsak:

Jeg måtte henge ut av et vindu i 4 etg, heldigvis er ikke dette i en storby hvor politiet strømmer til og stenger alle gater når sånt forekommer.

 

 

 30 minutter etter:
 

 

Malin

3 kommentarer

www.frkreyes.no

26.okt.2011 kl.07:15

Hmm jeg tror ikke jeg forstod den, men det var heller ikke meningen regner jeg med når det kun var tre mennesker som kom til å forstå den ;)

Sv:

Yej Malin! Gleder meg! Kunne du også ha lært meg litt om vegetarretter! Har en i huset som absolutt må ha kjøtt på maten sin, men kanskje du kunne ha vist meg noen fantastiske retter som han bare kommer til å falle for? Klem

Ragnhild :)

26.okt.2011 kl.22:06

Sv: Har kjøpt halvårskort i svømmehallen nå, så må nesten gå der litt ofte! Tror den der var litt for intern for meg, men bildene var jo sykt fine! Haha :)

Malin og Marte

27.okt.2011 kl.14:22

www.frkreyes.no: Nei, og det er sikkert bare jeg som syntes det var morsomt uansett :p Sånn er det når man sitter alene og jobber med det samme 24/7, hihi.

Planen har heletiden vært å legge ut litt lure vegetaroppskrifter, men vi er ikke så flinke på å ta bilder mens det ennå er mat på tallerkenen. Skjerpings. I dag kommer det en forrett iallefall!

Ragnhild: Veeeldig intern! Halvårskort ja, da må du bare skaffe deg tvangstanke om at du må utnytte pengene, så blir du sprek.

Skriv en ny kommentar

  • hits