Winter is coming!

 

I det som har blitt en av mine favorittserier, både i bok og tv- format er årstidene ikke begrenset for noen måneder av gangen, og legendene og frykten for vintere som varer i tiår er med på å sette stemninga i historien. (Game of Thrones/ A song of ice and fire)

 

For meg er alltid blandede følelser når jeg endelig konstatere at ja nå er vinteren her! Endelig, fordi jeg gleder meg alltid til den følelsen når jeg lukter i lufta at den er påvei. Samtidig som jeg har mer ro inni meg enn på sommeren gjør mørket at man misforstår det å være alene som å være ensom. Det er ikke rart i det hele tatt, for det er i de kaldeste månedene at man gjerne har mest på agendaen jobb og skolemessig, og da blir vi nordboerne for opptatte med vårt. Da jeg var liten hadde vi alltid mørketidsfester på senhøsten, og det var like fint som julefeiring :)

 

MEN! Det er ikke vinter helt ennå. Ennå gjenstår det en måned hvor vi hver morgen kommer til å være frost på bakken eller ikke ;) Og i fjor ble det ikke vinter før mange uker etter jul...

 

 Hør på den deilige musikken, og hvor forlokkende vinteren er når man har mulighet til å varme seg i en varm stue etterpå...

 

Mange har sikkert hørt om prosjektet "Hjelp oss å hjelpe"? To jenter startet prosjektet for å samle inn klær og andre saker som gjør livet til hjemløse om narkomane bedre. Særlig nå som det blir kaldere ute betyr det SÅ mye om alle kan finne klær og sko de ikke bruker lengre og gi dem enten til dette prsjektet eller andre. De har kontaktpersoner i mange større og mindre steder i landet. Sjekk Facebooksiden deres her!

 

 

Malin

2 kommentarer

Kristin

01.nov.2011 kl.20:13

Nydelige vinterbilder i videoen. Eg her i sør synes du går litt fort fram med å drømma om den forlokkende vinteren. Nå har eg høsten med vannrett regn, mørke kvelder, ullsokker og stearinlys i fokus ;) God tur til Tromsø!

Så har eg et bloggtips: http://spareblogg.blogspot.com/

Ramser opp dagligvarebutikkene sine tilbud hver uke.

Malin og Marte

02.nov.2011 kl.17:22

Kristin: Har en forkjærlighet for islandske sanger for tiden, lurer på hvorfor :p Jaaaaa, skal kose meg i Tromsø selv om det er mest business, der er det også vannrett regn hører jeg.

Neeeidam ikek for tidlig å drømme om vinteren, bedre med snø enn slaps, men det har dere vel hele vinteren i BERGEN ;)Takk for sparebloggtips! Trenger den altså.

Klem

Skriv en ny kommentar

  • hits