Strategi

 

Skal ikke legge skjul på at jeg får frysninger et par ganger om dagen. Det er ikke lang tid igjen, men det går fint hver gang jeg minner meg selv på at "It ain't over before it's over"  

 

Jeg gjør akkurat det jeg vil! Da jeg kom til Tromsø for snart tre uker siden var dokumentet over 60 sider, så ble det 17, og nå er det 48. Max er 60. Dette blir bra. Strategien når jeg kjenner jeg er lite takknemlig over tilværelsen er å sette meg et sted på universitetet med mest mulig førsteårsstudenter, uavhengig av studie. Da husker jeg hvor mye jeg har jobbet for og gledet meg til å være her jeg er nå. Det funker snus! Greit å være idealist i sådann stund :D   

 

En tidligere medstundent av meg fra ex.phil kom akkurat forbi her jeg sitter, den godeste Timmy. Han minnet meg på en av de tradisjonene jeg hadde da jeg bodde i byen tidligere: å dra på Internasjonalt Seminar. Dette er presentasjoner og debatter av aktuelle politiske og akademiske tema. Bidragsyterne kan være hva som helst. Jeg skal i alle fall på torsdag for å lufte hodet og sanke adrenalin og endorfiner til den siste krampetrekningen. Sjekk ut hva det er her! Frøken Hotvedt, jeg vet du også savner det ;)  

Malin

4 kommentarer

Kristin

21.nov.2011 kl.17:55

Eg skulle gjerne vært med deg på internasjonalt seminar på torsdag. Det ser ut til at temaet er spennende nok til å flytta tankane dine bort fra næringsklynger ei stakket stund. Og takk for strategi-tips for masteroppgava. Kanskje SV-kantina i et mylder av førsteårsstudenter er ein passande plass for meg i mai?!

Malin og Marte

21.nov.2011 kl.18:36

Kristin: ;) det må du prøve vettu! Må prøve å ta en tur da for å lese korrektur og fore deg med sjokkis!

Unni - modeling in Paris

24.nov.2011 kl.15:19

Aiaiai, så lurt å jakte opp noen førsteårsstudenter! ;) Høres ut som du har en grei plan i bakhodet ja :D Kos deg på seminar, og lykke til videre! :-)

Malin og Marte

29.nov.2011 kl.22:06

Unni: Ja, genialt! Etterhvert har jeg vært mest på kontoret til en kompis som har fått stipendiatstilling på universitetet. Men mange førsteårsstudenter er innom fo rå be om hjelp før eksamen så det har gått for det samme, hehe ;)

Skriv en ny kommentar

  • hits