Putti Plutti Pott

Jeg kjenner at jeg har en liten julegrinch i meg for tiden, bare fordi jeg ikke skal være sammen med familien min i jula. Likevel klarte jeg ikke å unngå å få lite gode vibber da pappa og lillebror kledde seg ut som nisser før de spilte under tenninga av julegrana på søndag.

Jeg kommer helt ærlig ikke til å savne julepyntede gater, julegodteri og julefilmer, men jeg kommer nok til å synes det er rart å ikke ha Putti Plutti Pott sammen med meg på julekvelden...  I går hadde Malin, Matias og jeg en skikkelig rolig fredag, der vi omtrent lå oppåhverandre i sofaen før vi til slutt sluktnet helt. Ahhh... jeg tror det var på tide med helg, jeg :) Neste helg er vi jo spredt for alle vinder, Malin i Oslo og jeg i Costa Rica. Før det får vi et lite døgn i Oslo hos Gudjon :)


Ha en fin lørdag! Marte

2 kommentarer

Trine-Marie

04.des.2011 kl.02:11

Aww, jula er favoritt årstiden min. Men den ville absolutt ikke blitt det samme hvis jeg ikke var med familien da.

Malin og Marte

04.des.2011 kl.11:14

Jeg kan tenke meg at det blir ekstra fint for deg som skal hjem til Norge på juleferie :D Og ja, det blir spesielt å ikke være med familien, selv om jeg mistenker at jeg kommer til å glemme helt av at det er snø og julekoselig hjemme... ;)

Skriv en ny kommentar

  • hits