CV- nerden og forsinkelser


5 dager ble til 4 uker, og flyet som jeg bestilte billett til for 10 timer siden og skulle gått for 1 time siden har ikke hastverk... Så da har jeg fått matkupong og bevist at et variert kosthold er 0-problem på en flyplass, se bare bildet neders (det er ikke bare salatbladet oppi der :p )!  Studentbillett til kr 470, og matkupong til 250 ;)

 

Benytter, nei, NYTER tiden til å orientere meg i tilværelsen som jobbsøker. En kreativ (og pessimistisk?) sjel sa på onsdag "velkommen som arbeidsløs". cvnerden.no er god motivasjon og underholdning. Dette er feks knall motivasjon:

"Du fikk ikke jobben fordi den kanskje aldri fantes? den kan ha vært utlyst men lovet til en spesiell. Du fikk ikke jobben fordi det dukket opp en søker i siste liten som har jobbet der før. Du fikk ikke jobben fordi sjefen er en tufs og bare ser etter mennesker som ligner ham. Du fikk ikke jobben fordi det kom noen med nøyaktig samme bakgrunn som din? bare litt bedre. Du fikk ikke jobben fordi søknaden din aldri dukket opp. Du fikk ikke jobben fordi det var 80 søkere og de ikke trengte å lese så langt i bunken som til deg. Du fikk ikke jobben fordi du glemte å legge ved riktig telefonnummer i søknaden. Du fikk ikke jobben fordi de tenkte du var overkvalifisert. Du fikk ikke jobben fordi sjefen har fordommer mot skolen du gikk på."

 
Malin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

  • hits