Uka derpå

"Jeg tror dekke før jeg får se det..." Nok engang har jeg falt pladask i klisjeen. jeg blåste lang vei i alle advarsler om hvor sliten man føler seg etter å ha levert masteroppgave. De 48 timene rett etter var jeg nok rusa på all adrenalin og motmidlene som kroppen hadde produsert av all søvnunderskuddet. Men etter det ble det et døgn i strekk på puta. Den siste ukas mangel på fysisk aktivitet og søvn gjorde at jeg underveis trodde jeg at jeg skulle pådra meg både hjerteinnfarkt og blodpropp. Det må være litt som kvantefysikk. Mulig og umulig på samme tid.

 

Orker egentlig ikke trykke på tastaturet men tvinger meg selv for å ha det dokumentert for ettertid. Det føles som å ha kryssa Hardangervidda i overgangsalderen med diabetes og uten insulin.

Litt mer åpenbart å bli sliten etter Hardangervidda enn...
Marte som har hatt årets siste muntlige eksamen i dag er lykkelig med stor L, og lager nok positivitet og liv i dette huset for oss begge. Høydaren var da vi så på Jul i Blåfjell og hu sa det var litt snodig at de kunne varme hele fjelle med hjelp av noen få kvister... Da har du lest for mye termofysikk spør du meg.

 

 

Malin

Én kommentar

www.frkreyes.no

06.des.2011 kl.06:59

Ååååh, grattis med overstått levert master og eksamen til Marte. Så flinke dere er.. Grattis, grattis, graaaattis!

Sv:

Føler meg veldig, veldig voksen, men det er en herlig følelse også..

Skriv en ny kommentar

  • hits