Sol? Sol!

 

Før jeg la meg i går fikk jeg følgende sms "Er i Nueva York nå :) rakk akkurat boarding, men alt ok med bagasje osv :) Ha en god natt!" Siden da har mamma fått telefonsvar at den tøffe søstra mi har ankommet den solfylte verdensdelen og alt er så fint og alle er så hyggelig.

Men jammen fant jeg også sol i dag! Til alle som ikke har vært i Nord-Norge på vinteren: når vi sier det er mørketid kan dere ikke si at det er det jo sørpå også. NIKS! 0 sol døgnet rundt. I Oslo derimot:

 

Stay tuned, for Marte kommer til å bli nødt med en oppdatering fra andre siden av havet ganske snart. For jeg er nysgjerrig. Og litt sjalu...men det er lørdag, og jeg er endelig hos Gudjon :)

 

 

Malin

4 kommentarer

Sumeyye & Abroo

10.des.2011 kl.15:49

Kjempe fin blogg !'

Kommenter gjerne tilbake ! :D

www.frkreyes.no

12.des.2011 kl.18:05

Hun er jammen meg en tøff dame. Det skal sies. Hun gjør nøyaktig det jeg har ønsket lenge og en dag vil det skje. Men, fy flate.. NYC, my city..

Sv:

Men søte Malin, om du er i Oslo så kanskje vi kan møtes for kaffe da? Jeg holder jo på med flytting, men jeg kan godt ta meg en time eller to. Det har man alltid tid til.

Hahaha hvor mange nevøer og nieser har han? Jeg ler meg ihjel av den setningen din. Hahaha..

Malin og Marte

14.des.2011 kl.17:57

Det er hun! Han har 9 tilsammen. De er snille og greie alle sammen :D Og ja, kaffe må vi få til :D Er en tur i Skotselv men storbylivet er tilbake før jeg aner det!

Unni Lund Olsen

15.des.2011 kl.23:52

Blir spennende å høre mer! ;-) Sol er alltid fint og gjør noe ekstra med humøret <3 Nattaklem!

Skriv en ny kommentar

  • hits