20-40% julestemning

 

Jeg har ennå ikke noe julestemning, det må masse hvit snø (eller sand for den saks skyld ;) ) til! I går var jeg på fest til ære for mitt søskenbarn Øystein som har fullført sin doktorgrad! Det er virkelig en utholdenhetsbragd og den nybakt doktoren bar ordentlig preg av å være fornøyd og lettet. Trodde av og til at han skulle lette fra bakken, likevel så uendelig ydmyk. Stolt av å dele slike gener :) Festen inkluderte herlige mengder nordlendinger i Oslo ;) Det ble diskutert med søringer hvorvidt multebær er oppskrytt eller ikke, sårt tema njaaa :p hauger av taler med småtørre vitser, just the way I like it :p Ikke minst minnet en vis kar ved bordet mitt meg på at   julestemininga tross alt ikke skal komme innen uka før den 24. Så sant så sant.

 

Likevel... å komme i oppkjørselen til Gudjon sine foreldrene hans i Skotselv for et par dager siden ga en derimot er stemningsboost! Han leste til siste eksamen og jeg har produsert litt julegaver + jobbet. Er veldig priviligert som kan ta med jobb på min laptop :)

 Resten av huset er dekket tilsvarende. Og da mener jeg DEKKET....

Prøvesmaking på snopet som er tatt med fra Island til jul :p

 

De siste dagene har jeg pådratt meg en aldri så liten forkjølelse. Får ikke utnyttet slutten av oppholdet i hovedstaden som jeg hadde tenkt, meeeen det gjør ikke noe :) Har det like fint sånn som dette. SELV OM Gudjon glemte å kjøpe mandariner til meg....
 

 

Malin

ps: Sneakpeak på bilder fra Marte viser at det mangler ikke på julestemning for henne heller, hehe ;) 

2 kommentarer

Marte

17.des.2011 kl.20:13

aiaiai... saa koselige bilder! jeg vil ogsaa ha islansk lakris. Skulle saa gjerne vaert paa festen jeg ogsaa. Var Gudjon med?

Malin og Marte

18.des.2011 kl.20:56

Marte: Gudjon var med ja :) Kjempegod mat! Nå blir julaften ikke noe i forhold, hehe ;)

Skriv en ny kommentar

  • hits