Nytt år og nye opplevelser

Selve nyttårsaften gikk for seg som forventet, med musikk, dansing og overflod av mat, takknemlighet for året som var og forventninger til det nye. Gaveutvekslig og bingo på nyttårsaften var nytt for meg, men det er jo nettop slikt som er artig med å reise til nye steder... :)

1. nyttårsdag tok vi jeepen fatt og utforsket eiendommen til foreldrene til Zulema. Aiaiai, så artig kjøretur! Hvorfor har ingen fortalt meg at motoriserte kjøretøy kan vare såå mye gøy?

Fordi foreldrene lever av å selge frukt og grønnsaker var det ikke så unaturlig å sette oss ned og nyte noen mandariner underveis... Ahh, som jeg har spist frukt og grønt denne måneden. Faren til Zulema dyrker nemlig alt fra agurk og banan til alle mulige typer sitrusfrukter ♥


Oscar Marius og FerJeg regner med at de fleste er tilbake på jobb og skole nå, så håper at dere har fått døgnrytmen på plass og at det føles litt godt med hverdag igjen :)  

Klem fra Marte

Én kommentar

Michelle

14.jan.2012 kl.05:41

Bingo, det må ha vært kult da! Men var det en eller annen form for shotte-bingo eller har man ikke den type drikkekultur i Sør-Amerika? Og så mango, har hørt så mye om hvor fantastisk nydelig det skal være plukka rett fra treet, har du fått smakt?

Skriv en ny kommentar

  • hits