Men det er jo bare å kle på seg

I skrivende stund maser jeg litt på mamma for vi ser gjenskinner av sola i fjellene på andre siden av Glomfjorden. Jeg vil uuuuuuuuuut. Og for første gang i mitt liv var det JEG som måtte minne mamma på at vi har da klær. Hun er ikke tung å be, men sumler litt.

 

På folkehøgskolen pleide Henning synge Vinterbruden av Rotmo når vi var på tur samme hvordan været var. I dag dukket sangen opp i hodet mitt da snøen føyk forbi vinduet så jeg ikke kunne se annet enn hvitt, for så å avdekke solglimtet da det roet seg i støytene.

I rokk og fokk og is
I rokk og fokk og is 

Naken står du hvit med slør 
Og naken står jeg mens det snør 

 
Røde kirsebær og sort pippip med rødt nebb. Blir det penere? Er dårlig på fuglenavn. Litt for tidlig for Sorttrost kanskje?

 

Dagene går utelukkende til slektsgranskning, strikking, transkribering, og litt spaserturer for å nyte lyset (i den rekkefølgen). Innser at jeg har blitt noen år gammel når jeg nyter å se barna komme trekkende oppover med akebrett og jeg nesten blir veltet over ende når de er så ivrige at de ikke ser meg. 

 

 

 Malin

2 kommentarer

www.frkreyes.no

10.jan.2012 kl.16:47

Er så enig med deg. Det er faktisk bare å kle på seg (sier jeg som er ufattelig dårlig på å kle meg ordentlig). I tillegg så elsker jeg også å se barna ake nedover. Selvom man nesten kan bli påkjørt. Er noe med smilet deres. Den gleden de får ved å ake.

Sv:

Hahaha ja hadde det bare vært så enkelt søta. Men, om jeg får lov til å skrive det selv, så tror jeg, at jeg blir innkalt på nytt.. Bare en feeling jeg fikk. Gud så flaut om jeg ikke blir det nå, hahaha..

Malin og Marte

11.jan.2012 kl.22:13

www.frkreyes.no: Ja! Og at de bare fortsetter selv om jeg ser at de er rødsprengt i kinnene og pusten er hes av løpinga :p Angående påkledning av oss i vår alder, så vil vi jo gjerne se litt fjonge ut, særlig i siviliserte strøk. Skjønne rdeg godt! For min del er det vel sånn at enten har jeg på altfor mye, eller altfor lite. Er så glad å ha på kjole/skjørt, og da blir det jo litt kaldt... trikset er lårvarmere! altså leggvarmere som når "helt opp"

Skriv en ny kommentar

  • hits