Hektisk time-out

Motstridende overskrift. For ca 5 år siden hadde jeg inntrykk at det var status å være konstant på farta, travel og opptatt. I dag har vel en del tatt til vettet og skjønt at det er de som kan vrake og velge og si nei som det passer dem som er priviligert. "Hehe, ja, ironisk nok er facebook meint å brife med det fancye livet ein lever, men alle som bruker facebook mykje ender opp som datanerder" som Henning sa da nevnte at den eneste jeg kjenner som IKKE er på Facebook er en av de jeg misunner og er mest imponert av. Regner med det blir reisebrev denne reisen også frøken Hotvedt?

 

Alt er mulig for de som er målrettet, se bare på denne:

"Ja, nu er vi da gudskjelov kommet saa langt at vi bruker bare et skjørt. Forhaapentlig kan vi vel snart sleife det ogsaa"

 

Reiseruta mi den siste måneden har vært: Tromsø- Alta-Oslo-Alta-Rypefjord-Bodø-Glomfjord-Oslo. I løpet av neste måned kommer til å bli Oslo-Tromsø-Alta-Oslo-København-Oslo-Bergen and so on.. På tross av dette er det ikke ferie! Noen av destinasjonene er jobb. Dessuten har jeg jo nå fått resultatene fra masteren. Jobbsøking er kjempespennende, men det ta tid å finne alt jeg har drømt om de siste årene. For de som lurer, Oslo it is!

  

Ellers har denne tilværelsen involvert besøk på vevstua i Glomfjord. Hyggelig. Lovet mamma å vis deg Marte hva hun holder på med. Ellelrs trekker jeg med meg strikketøyet overalt. Dilla! Akkurat nå er jeg i Oslo, men morgen suser jeg til Tromsø for å jobbe litt. Kanskje det blir en film eller to på TIFF? Det skal dere vite SØRINGER, det må være det beste arrangementet i sin sjanger i Norge. Uansett. Nå skal jeg ut døra med husverten til Gudjon, som er intet mindre enn mine foreldres venninne fra Hammerfest, for en ekspedisjon til nærmeste garnbutikk :D kunne ikke ha vært bedre akkurat nå.

 

 

Malin, snart i en by nær deg ;)

 

Ps. Slenger med en video av hauken som spiste en dompapp utenfor kjøkkenvinduet på nyåret. Fryktelig dåslige lyforhold, men det gjelder å vise Marte alt hun går glipp av. Med kikkert var dette en fantastisk opplevelse fra første fjær til siste ben var fortært.

video:mvi0384

 

4 kommentarer

Kristin

18.jan.2012 kl.10:03

Hei reisende onkel Mac! Skal sei du farter rundt for tida. København høres spesielt spennende ut. Og Bergen da, så klart. Men du klarer nok å finna ein fin balanse mellom hektisk og time-out. TIFF er et glimrende eksempel på sistnevnte. Reisebrev kommer :)

www.frkreyes.no

19.jan.2012 kl.10:47

Hehe dere to da. Så søte.. Godt dere kan holde hverandre oppdatert via bloggen. ER så mye billigere enn å ringe. Med mindre man skaffer seg telefonkort:) Når det er sagt så fikk jeg dårlig samvittighet over den stakkars fuglen som blir spist. Malin da, du kunne ha reddet den. Kanskje ikke slik naturverden fungerer og mest sannsynnlig ville den ha blitt spist opp før eller senere, men den kunne ha fått seg en dag ekstra eller to.. :)

Unni Lund Olsen

05.feb.2012 kl.20:38

Har det akkurat på samme måte, er så mye mer "imponert" av de som ikke har Facebook, må nesten være litt... befriende. Men tror nok jeg ville savnet det for mye etter en stund! :-) Hehe.

Gud som du har vært på reisefot ! Ikke rart vi alltid er på flyplass på samme dag da, så mye som du reiser :D Håper jobbintervjuet/ene har gått fint!

Klem

Catharina

09.feb.2012 kl.00:11

Sv: Nei, det har vel egentlig ikke så mye med alder å gjøre, men med tanke på hvor opptatt jeg er med andre ting så føler jeg ikke at jeg har tid til å sette meg ned å strikke, det er så mye annet artig å finne på, hehe. Men det kommer vel en dag vil jeg tro :)

Skriv en ny kommentar

  • hits