Aloevera

Da er brettet mitt fikset og i morgen er jeg er paa tur til Nicaragua, der jeg mest sannsynligvis skal moete noen folk jeg skal surfe med. Det er saa mye artigere aa surfe naar man kjenner noen som vet litt om forholdene paa de forskjellige strendene.

Akkurat naa har jeg vaert i Tamarindo et par dager der du kan finne masse unge mennesker, festing og surfing paa alle nivaaer. Jeg har moett masse spennende mennesker her, paa hostellet La Oveja Negra, som er eid av to argentinere. Likevel kjenner jeg at det skal bli godt aa komme meg videre til et litt roligere sted :)

Lisbeth setter dekk paa brettet mitt. Det er superartig aa se at kvinner kan sakene sine i en ellers saa mannsdominert sport..


Jeg er stor fan av solkrem, men her om dagen holdt det ikke med spf 50, saa da ble jeg reddet av nabojenta som hadde aloevera i hagen. Greit aa reise i et land der alle tar vare paa deg :)

 

Marte

2 kommentarer

Sigve Surferwannabe

14.feb.2012 kl.09:21

Jeg kjenner et stikk av misunnelse av din nåværende tilværelse :)

Brettet ditt er ikke særlig stort, klarer du å "catche" bølger med den?

Heldigvis har det OMSIDER kommet litt snø til Romsa etter en kjip start på året værmessig :D Kos deg i Paradisigua!

Marte

18.feb.2012 kl.03:00

Sigve! Skjønner hva du skal frem til, men til at det er et shortboard er det ganske tykkt og halen er bred, saa det flyter nesten som et longboard, i tilegg til at det er lite nok til aa ha det det masse gøy saa lenge boelgene ikke er for smaa :)

Jeg koser meg max, og regner med at du gjør det samme. Spesielt naa som snøen er paa plass ;)

Skriv en ny kommentar

  • hits