Nye tradisjoner

Jeg lærer aldri at der er en dårlig ide å ta tidlige fly... Iallefall når jeg er er sted der det tar mer enn 7 minutter å komme seg til flyplassen ;) å se vinterlandskapet vekket meg raskt. Snakk om bizzar opplevelse, jeg har jo ikke sett ordentlig vinter på et helt år.

De nye tradisjonene ja... Dette har vært dager for mange gjensyn. Denne familien reiser fælt. For to år siden erstattet Gudjon Marte sin plass på hytta. I år er vi seks sjeler. Noen urbane akivietet har det også blitt. Vanligvis blir vi innfødte på hytta straks det har blitt skolefri, og om det ikke hadde vært for skuterstøy hadde vi like godt kunne trodd vi var på en annen planet. Mamma fant i går bilderedigeringsfunksjonen på mobilen min, hmmmm, og vi osloboerne ( som har nytt bare stier i Marka en god stund) har fått med Matias og tatt jogging som en påskeaktivitet + forræderisk tvspilling. Jeg skylder på Gudjon for disse nye påfunn, kremt. Det gjør vi alle :p

Selvfølgelig blir det like mye snop som tidligere påskeferier, men tvilsomt så mye som i fjor da det ikke var ferie for meg og Marte.Ellers oppfordrer jeg alle til å legge bort teknologien et par dager. Spent på akkurat det der for min del.


Malin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

  • hits