juli 2011

Limits exist only in the mind

Når man surfer en bra bølge føler man seg helt uovervinnelig.


Jeg presser stadig meg selv til å gjøre ting jeg synes er ubehagelig. Dette gjør jeg rett og slett fordi jeg ikke vil at redselen i seg selv skal hindre meg i å gjøre det jeg har lyst til, enten det gjelde å ordne opp i en konflikt, eller å lære meg noe jeg ikke kan. Det er så lett å tenke at noe er vanskelig eller ikke går, men det handler ofte kun om å tøye sine egen grensre for hva som er mulig.  Da er det bare en ting å gjøre, nemlig å hoppe i det og prøve. Det handler om å ikke være redd for å feile. Av og til er nemlig redselen din verste fiende.

 

"Know your limits, but never accept them" - Anonymous

 

Marte

Like underbart som sitt rykte (stevia)

I går hentet jeg på posten min første pakke fra iHerb noensinne. Jeg forstår jo at jeg er litt treg. For de som ikke vet det er iHerb en nettbutikk for helsekost, MYE billgere enn i Norge, både via nett og vanlig butikk. Sjekk ut LovelyLillers guide her!

 

Ryktene har gått om det helt naturlige søtningsmiddelet stevia som jeg benyttet sjansen å bestille i flytende form med ulike smaker.  I skrivende stund har jeg hatt stevia med vanilla Creme i kaffen min, over all forventning! Har også kjøpt Hasselnøtt. Du behøver bare noen få dråper, det er superkonsentrert. Smaker helt naturlig. Og det ER helt naturlig. Gleder meg til å eksperimentere med dette i baking! 


( Manualen til programvaren jeg bruker til masteren i bakgrunn )

 

 Stevia utvinnes fra planten med samme navn. Bladene tørkes, males og selges i pulver og dråper. I Japan har kunstike tilsettningsstoffer vært forbudt i mange år, og minst 30% av søtningsmiddel som brukes der er stevia! 

-øker ikke blodsukkeret

-inneholder 0 kcal

-ikke noe Karius og Baktus kan leve på :D

I Norge er det ikke til salg pga usikkerhet rundt påvirkning av fruktbarhet. Det er lett å finne info om stevia om du googler det, men se likevel her. Moderat bruk skader ikke uansett. Men om man har tenkt å bruke det konsekvent som søtningsmiddel bør man sette seg inn i om det er noe i det

 

 LovelyLiller har også en underbar guide til Stevia her :)

 

Malin

Radio loveJeg vet ikke hvorfor, men jeg blir kjemperaskt rastløs når jeg ser på TV. Derimot elsker jeg å høre på radio . Det er så mye artigere å vaske opp eller lage middag med selskap av tilfeldig musikk. Dessuten er få ting så koselig som å høre på nattradioen i lyse sommernetter eller å høre på reiseradioen og spise knekkebrød mens jeg sløver i sola før jobb :)

Folkens: P4 Sommerradio, lyden av Norge! ;)


Marte

Gledelige hverdagsrutiner

Å ha hverdagsrutiner og arbeid på sommeren er helt fenomenalt; det er lyst og varmt (les:ikke kaldt ;) ) og så har jeg en ny snack favoritt.... 20 kr på Life, mange smaksvarianter. Hovedsakelig fordi det er godt, men er jo fantastisk med slike mengder frø og nøtter så lett tilgjengelig i lomma. I dag gikk jeg rett forbi melkesjokoladen på Ica, ikke litt frista engang når jeg viste hva som lå og venta på Life :) Skal se etter denne på nett, evt forsøke å lage selv kanskje? Følg med for egenkomponert oppskrift!
Jeg er tung i kroppen, men varm i hjertet fordi alle jeg ser rundt meg kan signere på oppfordringen fra Arnulf Øverland (1937):

 

"Du må ikke sitte trygt i ditt hjem

og si: Det er sørgelig, stakkars dem!
Du må ikke tåle så inderlig vel
den urett som ikke rammer dig selv!"

 

 

Malin

De vi elsker

Det er så mange tanker, så mye som kan sies. Men dagen idag er for de vi elsker.
 Malin og Marte

Hvem sa gull i munn?

Kl 7.15 måtte jeg kjøre Marte og Gudjon på jobb fordi jeg behøver bilen selv til et ærend i ettermiddag. Marte sykler alltid til jobben sin, ar jo kun 15 minutter, men jeg insisterte. Fyyyyyyyyyy F sier jeg bare. Da jeg sto opp var jeg så trett at jeg var kvalm og holdt på å stupe! Heldigvis har jeg denne..:

 


Lifesaver

 

Så da sitter jeg her da, og synes at morgengymnastikken min var en strålende ide, få blodsirkulasjonen i gang så kroppen skjønner at den er våken. Fantastisk vær i dag så blir noen lufteturer innimellom. Kontoret er koselig nok, men altå ;)

 

Er du oftest trett eller våken 30 minutter etter du forlot senga?

 

Malin

Litt trening, mye kos


Superavslappet etter en økt i vannet :)


Jeg har hatt to dager fri fra jobb og brukt tiden på å besøkt litt familie. Jeg tok med meg sykkelen og satt meg på bussen til Rypefjord. Dere aner ikke hvor vakkert det er i Hammerfest når det er sommer og midnattsol... Etter et par alt for korte dager er jeg nå hjemme i Alta. Vel hjemme dro Malin, Gudjon og jeg av gårde for å få en liten økt i svømmehallen og kose oss litt i det utendørse boblebadet. Neste gang blir det nok enda mer tid i boblebadet :) Og kanskje tar jeg meg en tur i styrkerommet. Jeg har litt skrekk for treningsstudio, men man kan jo ikke misslike noe før man har prøvd det ordentlig. Jeg har betalt for en måned med svømming, som inkluderer bruk av treningsstudioet i samme bygg, så jeg har vel bare med å gi det en sjanse... ;P

 

Marte

Ny utsikt, nytt kaffested :)

Det er ikke like glamorøst som det ser ut på tv å tilbringe lange dager på kontor... Men farger er viktig for å spre glede :)
5 minutter og en kaffe. I dag unnet jeg meg å kjøpe en på Alfa, ellers bytter jeg og de få arbeidsmaurene her jeg låner kontor på å fyre opp kaffetrakteren. Er skikkelig fan av kollektiv kaffekokong <3 Sommerlig utsikt i skiferbyen :) Senere vanker nok en belønning for en sliten kontorstolrygg i Nordlysbadet. Har kjøpt en måneds medlemskap på treningssenteret Actic som inkluderer fri bruk av badelandet, herlig. Som nevnt tidligere skiller jeg mellom trening og fysisk aktivitet, bare så det er sagt ;) må vel lage et eget innlegg om badeland bade for å gni det inn til de stakkarene i Tromsø som ikke noe som ligner engang. Det skjer store ting på mindre steder...

 


Malin

Impulsivitet, yes!!

En av de siste dagene i tromsø:


Vel hadde vi snakket om det en stund, OG planlagt bål til etterpå, men det var nokså mye spontanitet og galskap i opplegget :p 10 grader i vannet tror jeg. De som var med og ikke badet tippet 5-6 grader, men jeg har vært i kaldere (isbre)vann så det kan det ikke ha vært...


 

Her om dagen bladde jeg meg gjennom de siste ukene på bloggen og måtte le høyt: "I'm going home" "Savn" "Back in town" "Home is where the heart is" osv. Hva skjedde med å leve i nuet. Sommeren er preget av mye forflyttning og å hele tiden skulle noe "etterpå".

Likevel vil jeg si at jeg lever der jeg er og utnytter menneskene og stedet rundt flott uten et snev av rastløshet :)

 

 

 Å være impulsiv blir hele tiden nevnt når man folk beskriver seg selv. Hvorfor? Definisjonen på ordet er både1) en som gjør ting plutselig og uoverveid og 2) spontan. I mine øre er den førstnevnte definisjonen negativ i den forsand at det kan være uforsvarlig, og ikke minst slitsomt for de som måtte være en del av livet til en slik person. Vi alle kjenner vel noen sånne?

 Å være spontan er å plutselig kunne gjøre det som faller seg selv inn, ikke nødvendigvis uoverveid, men uten særlig planlegging iallefall ;) 

 

Det er så rart det med energi og sommeren ;) Selv om mange jobber nå er det MYE lettere å få folk med på ativiteter. Som om at den ekstra energien man får fjerner sperren for å ta i et tak ekstra for å oppnå det man vil! Og så er det jo greiere når man slipper planlegge påkledningen for ute-aktiviteter et vondt år i forveien..  

 

Etter litt fundering og selvransakelse innser jeg at denne lengten til steder, og tankene om å forlate steder rett og slett handler om at det ikke er mulig å samtidig være sammen med alle man egentlig vil ha rundt seg til enhver tid...  men det gjør jo ikke noe å savne, hva? Det betyr jo rett og slett bare at man har flere gode mennesker og minner i livet sitt enn man klarer å favne samtidig! Luksus, rett og slett.

 

 

 Malin

Oisann!! og tunfisksalat + iherb

Det var en en klam gårsdag i Alta! For det meste tunge skyer på himmelen og fuktig, men varm vind. Kan bare beskrives med ett ord: æsj!

Til poenget: Det var vanskelig å sove i den varme lufta så jeg fant ut at jeg skulle lage tunfisksalat (type sandwichsalt, ikke grønnsalat) for å overraske Gudjon når han står opp grytidlig i morgen, men jeg følte for litt nattsnacks...  DA OPPDAGET JEG DET:

Tomt...


Skrekk og gru! Siden jeg startet å ta hvetegress hver dag merker jeg raskt om jeg sløyfer det en dag. Hvetegress gjør meg virkelig mer våken. For de som ikke vet hva det er har det ikke noe med hvete å gjøre, men inneholder store mengder klorofyll som fremmer immunforsvaret og oksygenopptaket! Det er nok sistnevnte som gjør at jeg blir så behagelig våken :) supert for å forbedre utholdenhet på trening! ellers balanserer det ph-nivået i kroppen og forebygger betennelser og bakterievekst. Ja, foruten å inneholde ALLE mineraler og vitaminer du kan tenke deg... (og gir dessuten en god metthetsfølelse om pga fiberinnholdet)

 

Nokså betuttet og med en negativ spådom om morgendagen avbrøt jeg mitt tunfisksalatprosjekt en stund og satt meg på pcn... OG DER! U GOT MAIL, tjohoo! Fra iherb, som jeg for første gang i mitt liv bestilte fra i helga, så om ei uke har jeg hvetegress igjen, til halve prisen minst enn hva jeg måtte ha betalt i  Norge :) burde jo ha forstått at iherb var tingen etter å ha hørt snakk om det overalt og i tillegg fått varmeste anbefalinger og eksempler på lure kjøp på bloggen til lovelyliller ;) I tillegg til hvetegress har jeg bestilt et søtningsmiddel som heter stevia. Det er HELT naturlig, sjekk bare ut hos lovelyliller her.

 

 

Malin

Rocka fiskekaker

Det er artig å lage mat når man er flere på kjøkkenet og flere til å nyte etterpå. Både jeg og Malin er veldig glad i denne retten som mamma brukte å lage til oss da vi hadde lyst på noe som var smaksrikt og sunt, men enkelt og kjapt å lage.

Dette er faktisk en vietnamesisk vri på fiskekaker. Som smaktilsettning brukes kun ingefær, hvitløk og soyasaus. Ingefær gir en litt eksotisk smak, som spriter opp de ellers så tradisjonelle fiskekekakene. Retten tar bare 20 min å lage og serveres med byggris, eller vanlig ris :)

Dampes på middels varme. Gulerøtter og hvitløk først, naturligvis. Tilsett fiskekakene og kinakålen når de resterende ingrediensene ennå er crunshy!

 

Det må sies at Malin sto for kokkeleringen, mens jeg bare vasket opp ;P

 


Marte

Oi, nesten en uke siden...

 

jeg forlot Tromsø!

 


Hva er din favoritt Hurtigrute?Minimum en gang i året benytter jeg meg av Hurtigruta mellom Tromsø-Hammerfest, Tromsø-Bodø eller Ørnes-Bodø. Yes!! Og aldri har jeg hatt lugat når jeg reiser alene ;) Panoramaen in my <3 sier jeg bare.  Har du noen ganger sovet i Panoramaen på en av Hurtigrutene?

 

VÅR PLASS!!! bare PRØV å ta den selv om vi vandrer rundt på skipet et par timer , hmpf...Medbrakt jaaaaa!! Spare på det man MÅ ha, så man kan nyte det man har mest lyst på :pDenne gangen hadde jeg som nevnt tidligere gleden å introdusere Gudjon for min årlige tradisjon. Og bra var det, for han hadde vett nok til å lete opp låsbare skap, så vi sov godt på hver vår smale sofa uten frykt for at pcn med masteroppgaven skulle bli knabba underveis! Imidlertid våkna jeg en gang av noe jeg trodde var lynnedslag, men viste seg å bare være en turist som sto og tok bilder av oss med full måkkings på blitzen, charming.. Jeg skulte litt til vedkommende men han bare gliste og vinket. Folk på ferie altså, blæ, kvalmt lykkelige ;)

 


Northern Coffee- Kaffe med krem og noe som begynner på a og slutter på evittt


Strengt tatt har jeg aldri sovet særlig på Hurtigruta tidligere, har gått mest i skrevling med turister og lese bøker. Etter å ha utforsket snacks og godskaer i både fast og flytende form ble det snorking rett etter anløp Skjærvøy... Som stamgjest på disse skipene kjenner kroppen min godt når skiper øker og senker farta så selvfølgelig våkna jeg da vi anløp Øksfjord, selv om det er midt på natta og folketomt er det koselig å se på på og avlossinga :)


 
Endelig i Hammerfest!

 Der sto lånebilen vår klar 10 meter fra landgangen, glede!! Og for en bil!! føler meg bitteliten i førersetet etter å ha kjørt en bmw 3-serie et par år. Tross alt, jeg lærte meg å kjøre i en WW Caravelle.

 


Illustrasjonsfoto fra samme merke, men du skjønner tegninga :p 

 

Vi hadde ikke behøvd være engstelig for om vi skulle få plass til all bagasjen + sykkeln akkurat... Så da var det bare for pakkeselet (les:Gudjon) å bære pikkpakket fra galeien og inn i bilen. Jeg henta sykkelen ;) 

 

 

Malin

Dagens kontorbøy

Plutselig sitter jeg på et kontor, på pappas jobb, i Alta, med oppgaven selvfølgelig ;)  Miljøforandring er deilig!

Nå har jeg ikke hatt ferie siden ifjor sommer og skal ennå holde på en måned til. I mange år levde jeg i en illusjon av at sommer=ferie, og tar meg selv i å si at nå er det ferie når jeg mener sommer. Noen må alltid være på jobbfor at hverdagen skal gå rundt... fordelen med det er at vi som skal ta ferie på andre tidspunkt enn fellesferien slipper å sloss om billige fly og hotellbilletter :D

 

Alt etter din feriestatus kan du huske på dette eller straks ta det i bruk. Gjelder også for gamere, langtidsopphold i solstolen og byferieturister, ekke noen spøk å gå mange mil på asfalt i småsko...

 

Foruten kaffe er tøy og bøy viktig for at en kontorrotte skal holde ut i lengden. Du har ingen plager sier du?? Bare vent. Selv er jeg frisk, rask og trener regelmessig, men plager som musearm og betenelse i skuldre og nakke kommer raskt om man ikke tar sine forholdsregler iløpet av dagen...

 

Husk, husk folkens:

Denne kjenner alle, men det betyr ikke at den ikke er essensiell eller effektiv. 10 sek på hver arm innimellom. Underverker :)
Klarer du å se hva jeg gjør? Dette hjelper faktisk for stiv rygg! De som har vært på spinning gjenkjenner sikketrt denne. Både når man står, sitter, sykler eller ligger vil hofteleddsbøyerne bli stive/korte. Dette gir spenning i korsryggen, du har sikkert kjent det? Se for deg hvordan eldre menn ofte går stivt med krum rygg og korte stive skritt... sånn blir du om du ikke løser opp i hofteleddsmuskulaturen.

Still deg med bena godt fra hverandre og pass på at hofteknokene er parallelle. Bøy litt i knæærne, gjerne mer enn jeg gjør på bildet. Var veldig stiv akkurat da. Vipp den bakre foten slik at du har balansen på tærne og skyt hofta fram! Du skal kjenne det godt :)


 

 Lykke til :)

Malin

"I know but one freedom and that is the freedom of the mind."

Foto: Miriam Engseth


Dette er veldig godt sitat av Antoine de Saint-Exupery , forfatter av The Little Prince. Altså kan ingen si til deg at det du tenker og tror på er feil bare fordi det er skiller seg ut fra flertallets mening om en sak. Det er så kult når folk tør å stå for det de tror på, selv om andre ser rart på dem. Jeg tror at man enkelte ganger må være kjempesterk for å stå imot flertallet. En av mine beste venner, som jeg beundrer kjempemye, er en slik person som aldri tar noen former for fakta uten en klype salt, uten å være veldig kverulerende.

 

Marte

Kaffekoppen min

Hei folkens :)

I kveld blir det en Finnmarkstur med Hurtigruta, og jeg gleder meg innmari for islendingen min har kommet til byen for å være med. Tre uker fra hverandre, og tre uker siden vi ga fra oss studentleiligheten som har vært vår i to år... De to åra har føltes kortere enn de tre siste ukene. Jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som har det sånn i forhold til de store og små tingene i livet. Likevel, rart det der hva?

 

Det siste jeg pakker ned fra kontoret er; oh yeah!!! Ingen oppgave uten, men uheldigvis ble det en kopp i går kveld slik at innsovningsproblemer ga behov for en ekstra dose denne morgenen, HURRA!

 

 

Klem fra Malin

Min daglige utsikt ;)

Jeg har en rekke post-it lapper foran meg:

 • "Husk: Keynes"
 • "produkt av innsatsen"
 • "Diamantmodell og andre oppgraderingsmekanismer"
 • "Svendsen og Haase"
 • "spør pappa"
 • "engine og growth"
 • "relativ sysselsettingsandel"

Men favoritten er denne:


Den lå bare plutselig på pulten min i vinter. Men jeg tror at det var Sindre. Det hjalp :)

 

 

Malin

Motivasjon

Her sitter jeg mutters alene :( Dårlig bilde, men prioriterer tidsbruk på annet akkurat nå.

 

MEN på kontoret jeg har delt med fem andre masterstudenter i samfunnsøkonomi det siste året har det etterhvert som oppgavefrist nærmet seg kommet en del postere på veggen. Det er alltid en som passer til det aktuelle motivasjonsproblemet som måtte oppstå... Her er npen gode eksempler ;)


Taler for seg selv. Denne er den jeg føler meg mest truffet av :pI de tilfeller man tenker "jaja, det får være nok pirk..." skjerpings!!Demotivasjon egentlig :p Men faktisk viser det seg at kreativitet og innsats gir uttelling :D i det lange løp iallefall :p


Hihi, budskapet er at vi er som vi er, embrace it! Så lenge man gjør sitt beste :)Når man er redd for å be om hjelp... Denne burde alle ta til seg, kan komme godt med i livets seilas <3Malin

Barbapapa

Om det er meninga at man skal være mutters putters alene er det helt greit, men når man egentlig tilbringer dagene og nettene med noen føles det feil og ensomt :( Lise som jeg bor hos i Tromsø noen uker er ikke her i kveld og det er stusselig. Har vært flittig student i helga, vært på en kveldsur på Fløya (en liten topp rett overfor byen i Tromsø hvor man også kan ta gondol opp) i dag. Til og med avsluttet det hele med et lite glass På Byen (navnet på en uteplass i Tromsø faktisk)! I dag har jeg lest ute i sola på en gressflkk i byen, hetebølge i dag... God stemning i sentrum når temperaturen er (unødvendig) høy! Umulig å lese inne, nytter ikke å åpne alle vinduene engang! Men når kvelden kommer hadde de vært fint å pusse tenner sammen med noen, og skravle til man sovner. Kanskje jeg bare er godt vant? Jaja, midnattssola her nord er godt selskap.  

 

Det sies at man må mestre kunsten å trives i eget selskap..  greit nok, det gjør jeg, så da foretrekker jeg heller å dele mitt gode selskap med venner ;)

 

Heia Lise, vi savner deg!!


Lise sin ballong fra 17 mai som svevde i taket helt til natta etter hun dro. DET er trist det, stakkars Barbapappa... 


 

Malin

MosquitoAlta har ikke mer enn 19 000 innbyggere, men byen har alt jeg trenger i sommer. Feks mange topper jeg kan løpe opp på mellom jobbøktene. I dag før jobb tok jeg meg en tur opp på hjemmelufttoppen og følte meg veldig hjemme da jeg holdt på å bli spist opp av mygg. For meg er det sommer når jeg kan klø på ferske myggstikk :) Er det flere enn meg som får gode vibber av mygg? ;P


Da jeg kom hjem fra jobb i kveld hadde snille pappa bestilt VEGETARpizza til oss. Det er luksus :) 

 

Marte

I'm going home, snart...

Jeg sier som min søster "Home is where the heart is" :) Og det føles akkurat som når jeg lukker øynene og hører på Buffy Sainte Marie sin sang. Føler meg i aller høyeste grad hjemme hos lise også, men jeg tror jeg og hun er enig om hva som alltid vil være hjemme <3

 

Buffy Sainte Marie's ''I'm Going Home'' Lyrics

"Heaven isn't so far away as people say
I got a home high in my heart
Heaven is right where I come from; I never throw it away
I know the place and I'm going home
I'm going home
I'm going home

See up there, it's not the same
They know your name
And I'm not ashamed to need it I'm going home
I'm going home
I'm going home

You keep on knocking but 
I'm not coming out of this state I'm in
I'm travellin' right, I'm gonna get there soon
I'm standing up praying, I'm singing
Saying Heyo ha ha heyo ha hey ya
I know the way and I'm going home.
I'm going home
I'm going home

That's where the heart can rest
The best is there
And only a fool would leave it. I'm going home
I'm going home
I'm going home
I'm going home

I been around, I been to town
Hey, where you think I learned right from wrong
And I'm going home
I'm going home"

Kort om min masteroppgave

Vertikale og horisontale eksternaliteter i klyngedannelser ;) Nederst i innlegget kommer den geniale beskrivelsen.

 

Ingen er EGENTLIG interessert i å høre på en lang forelesning og analyser og begrepskonkretisrting når man møtes i festlige lag eller på gata, så jeg har brukt like lang tid på denne kunsten som på selve oppgaven tror jeg :p

 

Ikke engang på 10 hender kan jeg telle hvor ofte jeg har kommet på en knotete forklaring på hva jeg skriver om, som ikke engang jeg forstår. Men det er jo såre enkelt egentlig... selv om jeg skriver om dette, og jeg banner på at de fleste har glemt hvordan man plasserer dem siden barneskolen...:

  

 

Den enkle forklaringa på problemstillinga omhandler imidlertid en HELT anne virkelighet, iallefall på overflaten ;)


Med ord...

 1. Du kan jo selv tenke deg fordelene ved å ha mange skuespillere på samme sted
 2. Ikke minst hvor praktisk det er å ha filmstudioer, plastiske kirurger, skuespillere, instruktører, reklamebyrå og regissører i samme bydel :D
 • Fordelen med  metoder for å presentere statistiske sammenhenger for økonomiske problemstillinger, feks hvilke av de to fordelene (eksternalitetene) som har mest å si for hvor mye en by, fylke eller land tjener på den bransjen
Malin

Back in town

 

Da er jeg tilbake i hjemBYEN min, huset, rommet mitt ooog flyttelasset mitt ;P Jeg skal ikke klage, har ikke så fryktelig mye å pakke ut, men har en mistanke om at det kommer til å bli liggende noen dager før jeg finner motivasjonen til å rydde alt på plass. Da jeg kom til Tromsø i høst hadde jeg kun en bag med meg. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg nå plutselig har så mange ting. ... Hvor kom alt fra?

 


Har enda ski og tre søppelsekker som ikke er med på bildet

 

Istedenfor å pakke ut har jeg brukt sykkelen min for første gang i år. I motsetning til å jogge er sykling en treningsform jeg liker. Dessuten kommer jeg meg raskt frem og får sett mye på en gang. Jeg syklet til en venninne jeg ikke har sett på EVIGHETER. Hun reiser til Canada i morgen så det var godt å få litt tid sammen med henne :)

 


Hjelm er nødvendig når man har kallenavnet Martekaze ;P Av egne erfaringer kan jeg fortelle at hjelm er en lur sak...


 

Marte

Savner

Blogglisten

 Og da leter man etter sanger på nett som får en til å savne ennå mere :p

 

Men denne her ga meg bare en god følelse, enjoy :)

 

 

Malin

Home is where the heart is

Da er jeg straks på tur til Alta. Har ikke vært der siden i vinter og gleder meg selvfølgelig til å se kjente altaværinger igjen :) Kanskje stikker Malin og Gudjon oppover, noe som blir ekstra stas :)

Jeg har hatt det nyyydelig disse ukene i Meløy. Det er så fint her at det er så fristende å være ute hele tiden. Slik så gårsdagen ut:

                  Hadde en fin kveld med mamma og Matias :)

                      Godt å ha litt tid med Matias


                        Vi spiste masse moreller :) Mmmm...


Jeg får sjeldent hjemlengsel når jeg er sammen med mennesker jeg er glade i. Derfor liker jeg godt å stadig være litt på reise...

 

 

Marte

Bursdagen min :D

Lise hadde en strålende ide om å starte dagen med frokostbuffet på Grand, så da satt vi der i halvannen time. Mitt buffettips er å droppe brødet og potetene og bare forsyne seg av pålegget for å få mest valuta for pengene. Brødet gjør deg jo bare mett så du ikke får nytt alle godsakene!! 

 
Takk for mat pappa :)Lise bakte ostekake <3Sindre overrasket med å ha med seg brownies :D lovende husfar i den gutten ;)Iste-kit fra Lise :) gammel tyrkisk oppskrift. Gleder meg til å prøve
Wohooo! gaven fra Martin :D virkelig på kornet! Jeg blir mer og mer nerdete på mine eldre dagerOg Twisten fra Torgrim som jeg GLEMTE å åpne. Hva skjer med verden?


 

Malin

Bloggen 1 mnd, Malin 25 år

I forbindelse med gavedager dukker spm "hva ønsker du deg" ALLTID opp: Ofte er det jo ting man faktisk TRENGER, men ellers sier jeg bare, noe hjemmelaget, for hvilke øredobber er det ellers som kan matche en slik neglelakk???


Takk for julegaven Anja :) 

 

 

Malin

Reunion

Det blir ikke noe særlig samlet  familiesommer på meg i år når både jeg og resten av familien reiser litt om hverandre. Likevel får vi litt kvalitetstid i lag. Feks. nå får jeg hele helgen sammen med lillebror og mamma før jeg reiser hjem til Alta. Det var så himmelsk godt å se Matias igjen <3

Jeg bakte sjokoladekake til gjengen. Deretter var det utrolig godt med en kveldstur, som ble til nattur...;-), før jobb venter grytidlig i morgen. Det er uansett verd å sove litt mindre når slike gåturer gir så utrolig mye ENERGI :)


Ligner, litt? ;P


Det er noe magisk med nordnorske sommernetter...

 


Jeg sverger til 1-2-3 om kaken skal bli vellykket...Jeg eier verken baketalent eller tålmodighet. Litt  juks?

 

 

Marte

 • hits